[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Adverteren” font_container=”tag:h4|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Amelandportal.nl is een onafhankelijke website. Zij geeft informatie over Ameland in de breedste zin van het woord, onderhoudt de activiteitenagenda en is het platform voor het Amelander bedrijfsleven. Via een selectiemenu kan, naast o.m. de diverse activiteiten die op Ameland plaats vinden, een keuze gemaakt worden uit ‘Waar te verblijven’ (accommodaties), ‘Eten & Drinken’ (horeca), ‘Bedrijven’ en ‘Winkels’.

Altijd een gratis vermelding
Op Amelandportal.nl bieden wij alle accommodatieverhuurders, horeca en overige bedrijven een gratis vermelding. U hebt eveneens de mogelijkheid om naast de al vermelde naam-, adres- en woonplaatsgegevens kosteloos een korte omschrijving van uw onderneming te plaatsen. Het is ook mogelijk meerdere foto’s of een korte videopresentatie van uw bedrijf te tonen. Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden via een e-mail aan info@amelandportal.nl als uw gegevens nog niet vermeld staan dan wel u een korte omschrijving, foto(’s), een videopresentatie of een wijziging toe wilt voegen.

Amelandportal biedt de ondernemer de volgende advertentiemogelijkheden

Adverteren met een banner

Als u extra aandacht wilt voor uw onderneming is het mogelijk om met een banner te adverteren teneinde nog meer klanten te genereren. De banner heeft een vaste maatvoering van 234×60 pixels. De banner kan worden doorgelinkt naar uw eigen website. Er zijn verschillende rubrieken waar de banner geplaatst kan worden. Kosten per jaar € 75,-.

Plaatsing van uw actuele aanbieding, last minute of actuele arrangementen

Onder de link ‘aanbiedingen en last minute’ op de homepagina bieden wij de mogelijkheid om aanbiedingen te plaatsen. De fraai vormgegeven pagina´s bieden een totaaloverzicht van alle aanbiedingen, last minute reizen en actuele arrangementen. Het format waarin de aanbiedingen worden weergegeven is standaard.
De vermelding is kosteloos

De genoemde prijs isn exclusief 21% BTW. Facturering vindt plaats bij oplevering.

De vermelding wordt automatisch jaarlijks verlengd tot schriftelijke (e-mail) opzegging.
Dit kan tot uiterlijk een week na dagtekening van de nieuwe factuur.

Heeft u interesse in één van de bovenstaande advertentiemogelijkheden stuur ons een mail: info@amelandportal.nl en wij nemen per ommegaande contact met u op.

Voor overige vragen kunt u eveneens dit e-mailadres gebruiken.

Tarieven AmelandPortal.nl 2013

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]