[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Disclaimer” font_container=”tag:h4|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. Amelandportal.nl aanvaard hiervoor nimmer aansprakelijkheid. Amelandportal.nl sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van (of de onmogelijkheid van het gebruik van) de gepubliceerde informatie op deze website.

Indien u van mening bent dat de informatie niet juist is of u wilt graag een vermelding hebben op de website dan kunt u via onderstaande link contact met ons opnemen.

© De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten behoren toe aan Amelandportal.nl. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Amelandportal.nl worden verveelvoudigd. De inhoud van deze website is alleen bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel, gebruik.

CONTACT[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]